Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Ještě bych podotknul, že žádné "neopodstatněné rozdíly" mezi distributory nejsou z toho prostého důvodu - distributora si vybrat (na rozdíl od dodavatele) nemůžete, tudíž tady neexistuje žádné konkurenční prostředí.

0 0
možnosti
Foto

Zaplaťpánbůh že o můj předdůchový mozek děti nepečují. Vědí, kam bych je poslala.

0 0
možnosti
Foto

PS: Řetězový mail jsem dostala asi třikrát v životě. Zato kvůli předvolební prezidentské agitaci jsem zablokovala několik známých a zakázala dětem ve škole, aby mě ovlivňovaly. 😂

1 0
možnosti
Foto

Trochu vás vyvedu z omylu, že za elektroměr neplatíte: Elektroměr může klidně zahálet, ale odběratel vždycky musí uhradit fixní poplatky, které nijak nezohledňují jeho spotřebu. Kromě menších plateb sem patří především platba za jistič pro distributora a fixní měsíční plat za odběrné místo, jehož výši určují dodavatelé. Nejčastěji vás vyjde kolem 80 až 95 korun za měsíc, ale některé menší energetické firmy si účtují i částky od 140 do 180 Kč.

0 0
možnosti
Foto

Jedna naše známá starší paní nám také občas přeposílá různé řetězové e-maily. Začalo to v době covidu, kdy nám přeposísala různé antivaxerské články, po vypuknutí ruské agrese na Ukrajině to byly zase antiukrajinské články. Nedávno nám poslala video s projevem prezidenta Petra Pavla a vítězoslávně k tomu připsala, že se konečně odhalil. To video bylo jako z ruské propagandy. Muselo být produktem umělé inteligence, protože jinak by to vyvolalo bouři na naší politické scéně. Bohužel, mnozí lidé věří úplně všemu a vůbec nad tím nepřemýšlejí.

2 0
možnosti
NP

Smutné je, že takto ovlivnění lidé mají právo volit.

A je jedno, jestli je volba korespondenční, nebo přímá

4 7
možnosti
IB

Jděte do háje, zase jedna, která by ráda rozhodla, kdo může volit a kdo ne. To vy jste ovlivněná nesmysly z médií. Doporučuju vám číst jen zprávy ČTK.

4 0
možnosti
JV

J78a92n 39V90ě45r30n38ý

11. 1. 2024 10:15

Samozřejmě se budou všichni hádat že jejich maminka je v 98mi bystřejší než všichni ti zbyteční neschopní mlaďoši se smartphony, ale realita je že starším lidem už prostě hlava moc dobře nefunguje.

Jsou tak ideálním cílem pro sociopaty, kteří je zneužívají ke všemu možnému. Jakákoliv snaha je nějak před tímto chránit, se přitom obvykle setká s masivním odporem od všelijakých zastánců svobody a právě samotných seniorů, kteří infantilně trvají na tom, že oni všechno zvládnou a všemu skvěle rozumí.

Řešení nevidím, prostě se asi usmívat a mávat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2333x
Jsem jedna desetimilióntina tohoto státu, stejně jako vy a ostatní občané tohoto státu.

Seznam rubrik